Husorden

Det er vigtigt at disse opslag er tilgængelige fx. ved opklæbning for alle husenes brugere, således at der er et grundlag for at håndhæve reglerne.

Det er ligeledes vigtigt at sørge for synlig information til ejere og lejere om reglerne for affaldssortering – herunder at der IKKE kommer husholdningsaffald i containerne til pap og papir samt flasker, dåser og plastik emballage, da disse containere så ikke bliver tømt. De vil kun blive tømt efter anmodning og mod ekstra betaling til Assens Forsyning.

Vi håber at I vil bakke op om at informere jeres lejere/brugere.

En tanke om “Husorden”

 1. Info til Næshus ejere.
  Vi (hus 73) har af taksatoren fået at vide vi ikke skulle have fjernet køkkenskabene da han ikke havde set at der skulle være væv bag køkkenskabe andre steder, men at det stoppede ved køkkenskabene.
  Det kan vi desværre bevise ikke er tilfældet da vi har opfugtet væv bag vores køkkenskabe og tror at det er det samme i andre huse.
  I morgen tirsdag kommer fugtfirmaet i de fleste af husene og har skrevet at er der fugt bag køkkenskabene skal de fjernes!
  Så vær lige obs på det!
  Mvh.
  Kirsten og Leif

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

36 store moderne feriehuse på Assens Næs med panoramaudsigt over Lillebælt og nærhed til købstad og havn ril eje og leje.